Årets EMTB-merke 2023 er kåret

Årets EMTB-merke 2023 er kåret

“Vår nye emtb er den beste og vi er det mestselgende merket”. Jeg har noen ganger hørt budskap ala dette når jeg har hentet sykler til test. Men hvilket merke er egentlig mest populært i Norge? Vi bestemte oss for å lage vår egen undersøkelse på Facebookgruppen eMTB Norge – elektriske terrengsykler. Vi spør om hvilket elsykkel-merke folk eier, ikke hvilket de mener er best. Undersøkelsen har vært gjennomført siden 2018, og nå er resultatet for 2023 klart.

Se denne videoen for en gjennomgang og mine kommentarer. Eller se under om du bare vil se lista.

Vinneren for 2023 er

Specialized tar seieren for 4. gang siden 2020. Gratulerer.

Folk kan legge til egne alternativ i undersøkelsen, så det er mulig at noen av stemmene ikke er for et merke som faktisk lager elektriske terrengsykler, men det påvirker ikke resultatet så vidt jeg kan se.

Tidligere vinnere

Her er vinnere og resultatlister fra de foregående kåringene.

2022: Specialized
2021: Specialized
2020: Specialized
2019: Merida
2018: Haibike

Artikler