Vil du dra på “Norges lengste ferie” med Bosch eBike Systems?

Vil du dra på “Norges lengste ferie” med Bosch eBike Systems?

Du har nå muligheten til å sykle Norge på langs på elsykkel sammen med Bosch. Og man får beholde utstyret når turen er over. Vi synes dette høres ut som en morsom mulighet! Her er hva Bosch har å fortelle.

Bosch eBike Systems søker to opplevelseslystne til «Norges lengste sommerferie»

Bosch eBike Systems leter nå etter to personer som skal sykle Norge på langs i juli, fra Nordkapp til Lindesnes, på en elsykkel med det nyeste innen elsykkel-teknologi.

"Norges lengste ferie" med Bosch eBike Systems

Selskapet ser etter to personer, som gjerne kjenner hverandre før, og som ønsker seg en sommerferie litt utenom det vanlige. De to utvalgte får nemlig i oppdrag å teste og dokumentere hvordan elsyklene presterer på landeveien, på stier, downhill, uphill, og gjennom trange bygater. Hele turen, inkludert hotell, mat, fergeturer og opplevelser, er dekket, og de får beholde alt utstyret, inkludert elsyklene, når de er ferdige!

Kun for de i god form?

Da turen gjennomføres på elsykkel er det ingen krav til at de som søker må være i supergod form, men det er selvsagt en fordel om de er vante på sykkel og glade i å sykle. Så er det også ønskelig at de har erfaring med å filme og ta bilder, da Bosch eBike Systems ønsker så mye dokumentasjon fra turen som mulig.

RUten for "Norges lengste ferie"

De utvalgte får med seg en følgebil, som naturligvis hjelper til, og som har med seg en stand som skal sette opp på utvalgte steder langs løypa. Her skal det siste fra Bosch eBike Systems vises fram, og folk skal få muligheten til å teste ny teknologi som ABS, nye motorer og andre nyvinninger.

Ta kontakt

Mer informasjon finner du på elsyklisten.no
For spørsmål eller andre henvendelser, vennligst ta kontakt med: Olav Amar (+47) 942 51 163 – olav.amar@jcp.no

Artikler