2024 Specialzed Kenevo SL får ny motor

2024 Specialzed Kenevo SL får ny motor

Specialized var tidlig ute med en lett og mild elektrisk fulldempet terrengsykkel, Levo SL. En sykkel jeg likte veldig godt. Men jeg likte Kenevo SL enda bedre. Den var betydelig mer kapabel utfor, samtidig som den fortsatt var lett og leken.

Kenevo SL ble lansert som 2022-modell, og det er jo alt for tidlig å skulle introdusere en ny en allerede i 2023. Derfor lanserer ikke Specialized en ny modell. Se på bildene over om du kan se forskjell. Vel, det er ikke mulig å se forskjell bortsett fra at den nye er litt mindre gul.

Selv om fargene forandres så er rammen og geometrien den samme. Batteriet på 320 Wh Wh er det samme. Rekkeviddeforlengeren på 160 Wh er den samme. Selv om motoren ser lik ut på bildene så er den ny! Og dette er en god motor.

Etter at Specialized lanserte en oppdatert og litt grovere Levo SL med den nye 1.2 SL motoren så tror jeg Levo SL har tatt kunder fra Kenevo SL. Men med den nye Specialized 1.2 SL motoren er Kenevo SL klar til å slå tilbake. Dette er en meget god motor som vi testet tidligere i år.

Tre versjoner

2024 Specialized Kenevo SL kommer i 3 versjoner og prisene er opp med 2% sammenlignet med forgjengeren. Specialized Kenevo SL Comp koster 88.000 kr, Expert koster 113.000 kr og prisen på S-Works er 170.000 kr. Syklene kan bestilles umiddelbart, men det er begrenset tilgang på sykler ved lansering.

Nyheter