Ny Canyon Neuron:On 6 og oppdaterte 2022 modeller

Ny Canyon Neuron:On 6 og oppdaterte 2022 modeller

Canyon introduserer en ny modell i Neuron:On serien, Canyon Neuron:On 6. I tillegg justeres utstyrsnivå og farger på de gamle modellene. Neuron:On har fortsatt aluminiumsramme og 29″ hjul. Som i fjor kommer de to minste rammestørrelsene med 504 Wh batteri, mens M-XL får 630 Wh batteri. Syklene med det minste batteriet er rundt 2.000 kr billigere, det synes vi er rett og rimelig.

2022 Canyon Neuron:On 6

I 2021 var Neuron:On 7 til 42.299 kr den billigste modellen. Den var blant annet utstyrt med en billig gaffel som ikke er allverdens til stisykling, en Rockshox Judy. Vi var derfor litt spent, har Canyon funnet en enda billigere gaffel til den nye innstegsmodellen? Nei, det viser seg at Neuron:On 6 får en Rockshox 35 Silver gaffel. Den er ikke av de råeste gaflene, men det er en grovere gaffel enn Judy, faktisk ble denne brukt på Neuron:On 8 i fjor. Forøvrig har Neuron:On 6 omtrent samme utstyrsnivå, og samme pris som fjorårets 7’er.

Neuron:On 7,8 og 9

Neuron:On serien er ikke nødvendigvis laget for aggressiv stisykling. Dette er sykler med 130 mm vandring fremme og bak og det er helt greit med litt billigere demping. Men ser man på de dyrere modellene så får man bedre dempergafler. Neuron:On 7 og 8 får Fox 34 Rhythm, en lett gaffel med god demperenhet. 9’ern får Rockshox Pike Select+, en skikkelig fin gaffel.Prisen på de dyrere modellene øker litt fra i fjor. Om vi ser på prisene så har egentlig ikke Canyon introdusert en ny og rimeligere modell, de har justert litt på navnene og i praksis lansert en ny, dyrere og godt utstyrt modell. Og det er ikke noe negativt i det. Innstegsmodellen har blitt en bedre sykkel til samme pris.

2022 – priser og levering

Syklene er produsert og kan bestilles umiddelbart. Det produseres sykler fortløpende og lageret fylles på ukentlig. Er det tomt for den modellen du ønsker så er den kanskje på plass igjen innen en uke.

Model nameNOK
Neuron:ON 9 S58 499 
Neuron:ON 9 M-XL60 699 
Neuron:ON 8 S49 999 
Neuron:ON 8 M-XL52 199 
Neuron:ON 7 XS-S45 799 
Neuron:ON 7 M-XL47 899 
Neuron:ON 6 XS-S40 499 
Neuron:ON 6 M-XL42 599 

Utstyr og geometri

Nyheter