Introduserer 2022 Giant Trance X Advanced E+

Introduserer 2022 Giant Trance X Advanced E+

Giant oppdaterer sin Trance E+ for 2022. Modellen som slippes nå heter Giant Trance X Advanced E+. Dette er navnet Giant bruker om elsykkel-utgaven av Trance med karbonramme.

2022 Giant Trance X Advanced E+

Ny motor

Giant sin nye motor er basert på Yamaha PW-X3 og heter Giant Syncdrive Pro, som vanlig. Vi har alltid likt Syncdrive Pro og PW-X motorene, men flere av konkurrentene har levert lettere motorer de siste årene. Den nye Syncdrive Pro motoren veier kun 2,7 kg. Den er dermed blant de letteste av de kraftige emtb-motorene på markedet. Videre er den spesifisert til 85Nm og den gir inntil 400% forsterking av tråkket. Giant leverer nå 625Wh batteri på alle modellene i Trance Advanced-serien.

Ny Giant Syncdrive Pro motor

Justert geometri

Giant lanserte tidligere i år Reign E+ med denne motoren og kortere kjedestag. Trance E+ kommer med 29″ hjul, dette øker kjedestag-lengden til rett over 470 mm. Sykkelen har også fått justerbar geometri som kan senke krankhus-høyden med 10 mm, samtidig reduseres styrevinkelen fra 66,5* til 65,8*.

Giant Trance X Advanced E+ geometri

Foreløpig kun en modell

Den nye Trance X Advanced E+ finnes i 3 modeller, men det er kun E+ 2 som tas inn til Norge foreløpig.

Giant Trance X Advanced E+ 2

Prisen er 69.999 kr og levering er forventet i april 2022.

Spesifikasjoner Trance X Advance E+

Mer detaljer her

Nyheter