Vil ikke sykkelen starte i kulda?

Vil ikke sykkelen starte i kulda?

Vi ser enkelte har problem med å starte elsykkelen i disse dager. Det har vært en periode med temperaturer under -10*C flere steder i landet. Det kan være flere årsaker til at folk opplever dette. I denne videoen ser vi på en vanlig årsak. Mange elsykler med integrert batteri har på-knappen på ramma, og det kan oppstå situasjoner hvor på-knappen sitt batteri ikke har nok strøm til å sende signal til motoren om å skru på systemet. De fleste (?) sykkelprodusentene har tenkt på dette og designet syklene slik at man kan skru på systemet ved å bruke på-knappen som sitter på batteriet. Specialized har en løsning hvor man triller sykkelen bakover for å aktivere systemet. De hadde det i alle fall på Levo sist jeg forsøkte.

Artikler