Bosch Performance CX  – EMTB eller Sport innstillinger?

Bosch Performance CX – EMTB eller Sport innstillinger?

I sommer dukket det opp en oppdatering for Bosch Performance CX generasjon 4 motoren. Denne oppdateringen er også kjent som “85 Nm oppdateringen” fordi maks kraft ble økt fra 75 til 85Nm. Vi har sett flere rapportere at EMTB moduset er borte fra deres motor etter oppdateringen, det har blitt erstattet av “Sport” moduset. Og vi mener at forhandleren har utført oppdateringen feil i de tilfellene.

Bosch Performance CX 85Nm programvare

Når forhandleren åpner Bosch-programvaren på sin PC, får de opp 3 valg: “75Nm Sport”, “85Nm Sport” og “75Nm EMTB”. Her må forhandleren altså scrolle litt ned i det aktuelle vinduet for å finne “85Nm EMTB”. Dette vil være riktig innstilling i så godt som alle tilfeller. Men du har selvfølgelig anledning til å velge Sport om du ønsker.

I denne videoen prater vi litt om oppgradering og at det er betydelige forskjeller mellom EMTB og Sport.

Artikler Produkttester