E-Tube app for Shimano EP8 motoren

E-Tube app for Shimano EP8 motoren

Shimano har lansert en oppdatert utgave av sin E-Tube Project app. Denne app’en lar sluttbruker gjøre enkelte endringer i Shimano sine motorer. Den kan også brukes til å konfigurere deres elektroniske gir-system, Di2. Dette går vi ikke inn på her. Når man bruker den nye app’en sammen med Shimano EP8-motoren får man flere justeringsmuligheter enn man hadde med Shimano E8000 og E7000 motorene. Vi har nå mulighet til å justere hvor raskt motoren trapper opp effekten når man begynner å sykle. Vi kan justere hvor mye motoren forsterker kraften som rytteren legger i pedalene. Og vi kan justere hvor kraftig motoren skal være. Man kan justere disse parameterene uavhengig for Eco, Trail og Boost. Shimano har også laget to “profiler” hvor man kan ha forskjellige innstillinger for assistansenivåene.

Shimano E-Tube app

Vi liker godt de nye justeringsmulighetene i den nye app’en. Men vi synes det mangler litt på brukeropplevelsen. Det burde være raskere og enklere å veksle mellom de to profilene. Se E-Tube app’en og få en mer detaljert beskrivelse i denne videoen:

Produkttester Tester