Støtt terrengsykling

Det finnes flere personer, foretak og organisasjoner som jobber med terrengsykling. Her er en oversikt over noen initiativ som du kan støtte. Bruk kontaktskjemaet om du savner noe på denne listen.

NOTS

Norsk Organisasjon for TerrengSykling er kanskje den viktigste organisasjonen for terrengsyklister. De er en interesseorganisasjon som jobber for alle terrengsyklister, også oss som sykler lovlige elsykler. Støtt organisasjonen ved å melde deg inn.

“Vi i NOTS jobber kontinuerlig for å bevare og styrke terrengsyklisters rettigheter, muligheter og omdømme.
For å kunne fortsette dette viktige arbeidet, er vi helt avhengige av at DU bidrar! Medlemskontigenten er på kun 250 kroner i året og ved å bli medlem, støtter du vårt videre arbeid for dine rettigheter.”


TRAILGUIDE

Trailguide er et selskap som har utviklet en webside og app med oversikt over sykkelstier. De beskriver seg selv slik.

“Trailguide makes it easy to find the most awesome trails for mountain biking around the world and around the corner. Share your own favorite trails for others to enjoy and help build our great community of mountain bikers.”

Sjekk ut tjenesten deres og bidra ved å legge inn nye stiturer, eller støtt dem økonomisk.


eMTB.no

Om du liker det vi tilbyr her så hadde det vært hyggelig om du ønsker å støtte oss. Vi har en enkel Paypal-løsning for å ta i mot støtte.

Støtt emtb.no

Støtt oss med 100kr. Ønsker du å gi mer kan du øke antallet. Velger du 2 blir det 200kr, 3 blir 300kr, osv.

100.00 Kr